Kierunek: Dietetyka i ekologiczna żywność
Poziom kształcenia: Drugiego stopnia
Profil kształcenia: Praktyczny
Tytuł zawodowy: Magister lub inny równorzędny
Forma kształcenia: Niestacjonarne
Dyscyplina: medycyna (Obszar nauk medycznych i nauk o zdrowiu oraz nauk o kulturze fizycznej/dziedzina nauk medycznych) agronomia (Obszar nauk rolniczych, leśnych i weterynaryjnych/dziedzina nauk rolniczych) biologia medyczna (Obszar nauk medycznych i nauk o zdrowiu oraz nauk o kulturze fizycznej/dziedzina nauk medycznych) dziedzina nauk farmaceutycznych (Obszar nauk medycznych i nauk o zdrowiu oraz nauk o kulturze fizycznej/dziedzina nauk farmaceutycznych) dziedzina nauk o zdrowiu (Obszar nauk medycznych i nauk o zdrowiu oraz nauk o kulturze fizycznej/dziedzina nauk o zdrowiu) technologia żywności i żywienia (Obszar nauk rolniczych, leśnych i weterynaryjnych/dziedzina nauk rolniczych)
Instytucja: Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia w Krakowie; Wydział Promocji Zdrowia

Chcesz dodać pozycję do baz edukacyjnych lub wprowadzić aktualizację?