Kierunek: gastronomia
Poziom kształcenia: Pierwszego stopnia
Profil kształcenia: Praktyczny
Tytuł zawodowy: Inżynier lub inny równorzędny
Forma kształcenia: Niestacjonarne
Dyscyplina: technologia żywności i żywienia (Obszar nauk rolniczych, leśnych i weterynaryjnych/dziedzina nauk rolniczych) biologia medyczna (Obszar nauk medycznych i nauk o zdrowiu oraz nauk o kulturze fizycznej/dziedzina nauk medycznych) biotechnologia (Obszar nauk rolniczych, leśnych i weterynaryjnych/dziedzina nauk rolniczych) dziedzina nauk farmaceutycznych (Obszar nauk medycznych i nauk o zdrowiu oraz nauk o kulturze fizycznej/dziedzina nauk farmaceutycznych) dziedzina nauk o kulturze fizycznej (Obszar nauk medycznych i nauk o zdrowiu oraz nauk o kulturze fizycznej/dziedzina nauk o kulturze fizycznej) dziedzina nauk o zdrowiu (Obszar nauk medycznych i nauk o zdrowiu oraz nauk o kulturze fizycznej/dziedzina nauk o zdrowiu) inżynieria rolnicza (Obszar nauk rolniczych, leśnych i weterynaryjnych/dziedzina nauk rolniczych) medycyna (Obszar nauk medycznych i nauk o zdrowiu oraz nauk o kulturze fizycznej/dziedzina nauk medycznych) ochrona i kształtowanie środowiska (Obszar nauk rolniczych, leśnych i weterynaryjnych/dziedzina nauk rolniczych)
Instytucja: Śląska Wyższa Szkoła Medyczna w Katowicach; Wydział Ochrony Zdrowia

Chcesz dodać pozycję do baz edukacyjnych lub wprowadzić aktualizację?